top of page
Luxe badkamer
Honinggraat
Honinggraat

BADKAMERS EN MUURTEGELS

BREDE WAAIER AAN WANDTEGELS EN VLOERTEGELS

Wandtegels en vloertegels voor keuken of badkamer, klassiek, strak of tijdloos, donker of licht, matte of glanzende tegels, met of zonder structuren, XL-tegels of mozaïek design… Aan u de keuze, de mogelijkheden voor uw badkamer en muurtegels zijn eindeloos! Kom in onze toonzaal in Nossegem (Zaventem Brussel) een brede waaier aan badkamertegels, wandtegels en muurtegels ontdekken. Uiteraard bieden we u hierin ook graag persoonlijk advies of geven we een woordje uitleg over ons aanbod.

159_wandtegels_156.jpg

WATERPROOF BADKAMERS

Voor uw badkamer en muurtegels zoekt Smets Vloeren steeds naar de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Een badkamer moet natuurlijk ook waterproof zijn. Bij badkamertegels is de voorbereiding dan ook minstens zo belangrijk als de afwerking. Met standaard tegelbekleding kan het vocht door de voegen van de tegels zo binnensijpelen naar de ondergrond. Dankzij waterafstotend voegsel worden uw badkamertegels waterdicht. 

AFDICHTINGSOPLOSSINGEN VOOR UW BADKAMER

Daarom maken we zowel voor als tijdens het tegelen gebruik van diverse afdichtingsmiddelen om uw badkamer waterdicht te maken. Denk maar aan waterwerende bepleistering voor het plaatsen van tegels in de badkamer of een afdichting in polyethyleen voor we tegellijm aanbrengen. 

logo-schluter-systems

KWALITEITSMERKEN WAAR WIJ MEE WERKEN

UW BADKAMER EN MUURTEGELS LATEN AFWERKEN DOOR SMETS VLOEREN? 

Aarzel niet contact met ons op te nemen!

bottom of page