top of page
Terrastegels/keramische tegels voor buiten
Honinggraat
Honinggraat

TERRASTEGELS PLAATSEN?

KERAMISCHE TEGELS VOOR BUITEN

De klassieke terrastegel in beton wordt meer en meer vervangen door een keramische tegel. Keramische terrastegels zijn dan ook ideaal voor buiten: ze kunnen tegen een stootje, zijn antislip, slijtvast, vorst- en vlekbestendig. Niets kan door een keramische tegel dringen, ook mos of een groene aanslag houden afstand. Deze terrastegels zijn bovendien onderhoudsvriendelijk, kleurvast en verkrijgbaar in heel wat kleuren en afwerkingen. De stijl van buiten ook naar binnen doortrekken? Keramische tegels binnen leggen is ook perfect mogelijk! 

INSPIRATIE OPDOEN? 

Neem een kijkje tussen onze realisaties!

KERAMISCHE TERRASTEGELS 200-ARDENA BLUE

VOOR ELKE RUIMTE EN GEBRUIK EEN KERAMISCHE TEGEL

Keramische tegels zijn machinaal vervaardigde tegels: gegarandeerd een constante kwaliteit. Maar welke soort keramische tegel het best in uw situatie past, wordt uitgedrukt in categorieën. PEI staat voor de slijtklasse: in hoeverre de tegel bestand is tegen krassend vuil. Zo gaat het bij PEI 2 vaak om muurtegels, PEI 3 om tegels voor badkamers en slaapkamers, terwijl PEI 4 tegels overal binnen en PEI 5 tegels overal binnen én buiten kunnen geplaatst worden. PEI 5 is dus ideaal voor een terras, omdat deze keramische tegel bestand is tegen intensief beloop en veel krassend vuil. 

keramische tegels op een betonlaag

KERAMISCHE TEGELS LEGGEN

Wij plaatsen keramische tegels op een chape met een dikbedkleefmortel. Dit is echt specialistenwerk, want de drainage moet goed zitten om scheuren of barsten door vorst te voorkomen. Een stabiele, waterdoorlatende ondergrond is cruciaal.

MAAK KENNIS MET HET VAKMANSCHAP VAN SMETS VLOEREN: 

wij leggen uw keramische tegels buiten volgens de regels van de kunst. Contacteer ons of bezoek onze toonzaal!

bottom of page