top of page
Renovatiewerken
Honinggraat
Honinggraat

RENOVATIEWERKEN OF VERBOUWINGSWERKEN

VAN EEN ENKELE RUIMTE RENOVEREN…

Renoveren om het wooncomfort of de waarde van uw woning te verhogen of uw energieverbruik te verlagen? De passie en vakkennis van Smets Vloeren stopt niet bij vloeren. Ook in renovatiewerken en verbouwingswerken overal in Vlaams-Brabant leveren wij knappe staaltjes vakmanschap af. Een zolder renoveren tot een volwaardige kamer, een badkamer, leefruimte of keuken een grondige upgrade geven: Elk project toveren we om tot uw picture perfect.

INSPIRATIE OPDOEN? 

Neem een kijkje tussen onze realisaties!

woning renoveren

TOT EEN TOTAALRENOVATIE

Ziet u het grootser dan de renovatie van één enkele ruimte en wilt u van uw volledige woning een totaalplaatje maken? Een totaalaanpak vraagt om een uitgebreide kennis en ervaring, een uitgekiende coördinatie en een goede opvolging, waarbij alle renovatiewerken in een logische volgorde moeten uitgevoerd worden. Smets Vloeren heeft alles in huis om uw totaalrenovatie tot een goed einde te brengen.

renovatiewerken

TOTAALAANPAK VAN A TOT Z

Geen project is ons te groot of te complex: wij zorgen voor en ontzorgen u van uw totaalrenovatie van offerte tot afwerking. Een badkamerrenovatie van boven tot onder, alle Gyprocwerken, binnen- en buitenbepleistering, alle vloer- en tegelwerken natuurlijk, maar ook het grovere werk, zoals afbraakwerken, een draagmuur verwijderen met poutrel, metselwerk, het isoleren van uw gevel, een aanbouw realiseren, … Ieder onderdeel in het renovatietraject en elke ruimte kunnen we bij een totaalrenovatie aanpakken!

EEN RUIMTE RENOVEREN OF EEN TOTAALRENOVATIE VERZORGEN?

Contacteer Smets Vloeren voor al uw renovatiewerken en verbouwingswerken in Vlaams-Brabant!

bottom of page