top of page

ONTDEK DE CHARME, SCHOONHEID EN KWALITEIT VAN NATUURSTEEN

Een vloer, dorpel of trap in natuursteen, een keukentablet in natuursteen of een natuurstenen terras? Met natuursteen kunnen we echt alle kanten op, binnen en buiten! Smets Vloeren te Zaventem is gespecialiseerd in het plaatsen van marmer, travertin, graniet en Belgische blauwe hardsteen van topkwaliteit. Hierbij denken we aan alles: welk materiaal het mooist en het best past in uw situatie, maar ook de plaatsing verloopt volgens de kneepjes van het vak, waarbij we bijvoorbeeld bij terrassen veel aandacht schenken aan een degelijke drainage. Lichte natuursteen plaatsen we met witte cement volgens de regels van de kunst.

093_natuursteen_104.jpg

INSPIRATIE OPDOEN? 

Neem een kijkje tussen onze realisaties!

GRANIET

Graniet wordt niet voor niets gebruikt in de bouw van kerken, kathedralen, monumenten en openbare gebouwen: deze natuursteen is bijzonder duurzaam en een prachtig materiaal voor buitenbestrating, vloeren, werkbladen en badkamers. Wij kunnen graniet op verschillende manieren afwerken. Gevlamd graniet heeft een eerder ruwe afwerking, terwijl gepolijst graniet een gladde, effen afwerking heeft. 

DE KRACHT VAN DE NATUUR

Natuursteen is het toonbeeld van een tijdloze schoonheid, charme, klasse en pure kwaliteit, ontgonnen uit de natuur. Dit unieke materiaal biedt dan ook een echte meerwaarde aan uw woning. 

LAAT U INSPIREREN EN ADVISEREN IN ONZE TOONZAAL:  

wij vertellen u graag alles over onze oplossingen met natuursteen!

bottom of page