top of page
  • Foto van schrijverSmets Vloeren

Badkamertrends tegels 2024

De meest inspirerende tegeltrends voor 2024

Wilt u uw badkamer opnieuw laten betegelen? Smets Vloeren vertelt u meer over de meest inspirerende tegellooks voor 2024.


1. Natuurlijke tinten

Natuurlijke tinten zijn een trend die we steeds vaker in het volledige interieur terugvinden. Zelfs in badkamers. Qua kleuren zijn de aardse tinten, groen en grijs erg in trek. Deze zijn sober, brengen rust en zijn tegelijk te combineren een enkele contrasterende kleur die de ruimte extra cachet geeft. Wilt u de natuurlijke sfeer maximaal oproepen, dan is dit mogelijk met planten en andere natuurlijke elementen zoals stenen en schelpen.


2. Grote tegels

Extra grote tegels zijn niet alleen hip, u creëert direct een ruimtelijk effect. Deze tegellook is hierdoor een absolute aanrader voor kleine badkamers. Doordat er minder voegen worden gebruikt, lijkt uw badkamer direct groter en ruimer. Kies voor een lichte kleur en een rustig patroon als u het effect wilt versterken.


3. Geometrische tegels

Als u juist wel een ruime badkamer heeft of graag speelt met vormen en patronen, zijn geometrische tegels echt iets voor u. Kies voor muur- of vloertegels voor badkamers met mozaïek of een ander bijzonder patroon. Durf te experimenteren met kleuren, vormen en ontwerpen. Het resultaat is eigentijds en speels! Voorkom dat de badkamer te druk wordt door voor één accentwand (of de vloer) te kiezen.


4. Vintage

Hoeven uw badkamertegels niet zo modern en hip te zijn? Ga dan voor de vintage tegeltrend. Alle retro patronen en details uit de jaren 70 mogen worden verwerkt in muur- en vloertegels voor badkamers. Door bepaalde eigentijdse details toe te voegen, creëert u een bijzondere en persoonlijke badkamer.


Contacteer ons voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page