top of page
  • Foto van schrijverSmets Vloeren

Keramische tegels met houtlook: esthetisch en onderhoudsvriendelijk

Keramische tegels voor buiten

Als het gaat om het kiezen van de juiste terrastegels voor uw tuin zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt onder meer kiezen voor natuursteen, keramiek of hout. Keramische terrastegels met houtlook bieden u echter een aantal voordelen die hen een uitstekende keuze maken voor uw terras, zwembadrand of tuinpaden.


Keramische terrastegels met houtlook bieden een esthetisch aantrekkelijk alternatief voor traditionele houten terrasplanken. Met hun realistische houtnerfpatronen en texturen bootsen keramische tegels met houtlook de natuurlijke uitstraling van hout na. Dit helemaal zonder de nadelen van echt hout, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verkleuring, kromtrekken, rotten of splintering.


Bovendien zijn dit type terrastegels bestand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade. In tegenstelling tot houten buitenvloeren, die in de winter kunnen uitzetten en krimpen door vocht.Verschillende soorten tegels

De keramische tegels in imitatiehout zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Dit laat u toe een unieke look te creëren die past bij uw persoonlijke stijl en de esthetiek van uw huis. Vraag steeds advies aan Smets Vloeren voor de keuze en plaatsing van uw terrastegels. Wij houden ervan om uw terrastegels in dezelfde stijl als uw woonkamer te plaatsen. Op deze manier kan het terras een verlengde worden van uw thuis om zo een extra gevoel van ruimte te creëren.


Duurzaam de zomer in

Naast hun esthetische waarde zijn keramische terrastegels met houtlook ook onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot hout, dat regelmatig moet worden geschuurd en gebeitst om er goed uit te zien, vereisen keramische terrastegels weinig onderhoud. Af en toe even met water en een sopje schoonmaken, meer is er niet aan! Keramische terrastegels zijn een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar de warme uitstaling van hout. Combineer dit met de duurzaamheid, het onderhoudsgemak en weersbestendigheid en dan weet u dat deze investering u jarenlang plezier en comfort biedt.


Vraag zeker naar de verschillende mogelijkheden van keramische terrastegens die Smets Vloeren u kan bieden. Wij helpen bewijzen dat duurzaamheid en esthetiek perfect hand in hand kunnen gaan.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarai


bottom of page